De leukste kostuums voor carnaval, halloween en feesten

Home » » De leukste carnavalskostuums voor baby's

De leukste carnavalskostuums voor baby's


Iedereen viert carnaval, dus ook de baby gaat gewoon mee. Geen probleem, want er zijn heel leuke baby carnavalskostuums te koop. Hier de leukste carnavalskostuums voor baby's.


Pokemon Go was DE hit van afgelopen jaar dus ook bij de carnavalskostuums voor baby's is Pokemon (en dan vooral Pikachu) een grote hit. Een beetje trendy baby speelt immers (voor) Pokemon.


Wat een boefje is het ook! Ja letterlijk. Crimineeltje in de dop. Pappa of mamma moet wel een beetje creatief onderlegd zijn, want die coolie tattoos horen er echt bij! Of zijn het plakplaatjes?


"Ik ben kabouter Plop, en samen met mijn vrienden, kun je me altijd in de kroeg vinden", De plek waar ze zich helemaal te buiten gaan aan grote glazen appelsap. En stoere praat doen over vrouwen, borsten (en moedermelk).


Functioneel carnavalspakje. Ook met Pasen inzetbaar. Mandje eieren er bij en klaar!


Ze plunderden, ze brandschatten, ze schaakte vrouwen, iedereen was bang voor ze! En terecht zoals je ziet!


Is het een vogel? Is het een vliegtuig? Is het Mark Rutte on paddo's? Nee het is Superbaby, de redder van carnaval.

"Met zijn manen en indrukwekkende grootte is dit mannetje een imposante verschijning. Terecht de Koning der Dieren. Met zijn dominante blik en scherpen tanden is deze koning van het die...." Ja, stop maar Freek, we weten het wel!

Kijk voor deze en nog veel meer super leuke carnavalskostuums voor baby's bij de beste online carnavalswinkels. 
Menu :