De leukste kostuums voor carnaval, halloween en feesten

Home » » Minion kostuums voor carnaval en thema feest

Minion kostuums voor carnaval en thema feest


De Minion is één van de grootste hits op het gebied van carnavalskleding dit jaar. Er is een enorme keuze uit Minion kostuums voor volwassenen en kinderen.

De grootste collectie Minion kostuums kwamen we tegen bij Verkleedkleren Online. Hier verkopen ze goedkoop wel 15 verschillende Minion kostuums voor dames, heren en kinderen.

De Minions

Hoewel dit jaar de Minions met carnaval pas echt populair worden bestaan deze gele wezentjes al wat langer. De geschiedenis van de Minions gaat terug tot de animatiefilm Despicable Me (Verschrikkelijke Ikke) uit 2010. De Minions speelde in deze film een bijrol, maar ze waren zo populair dat ze in de de sequel (Verschrikkelijke Ikke 2, 2013) al een aanmerkelijk grotere rol hadden. In 2015 kregen ze met de film Minions hun eigen animatiefilm. Deze film bracht een grote hoeveelheid merchandise met zich mee waaronder ook veel Minions kostuums en Minion accessoires.

Minion kostuums carnaval en feest

Een Minion kostuum is leuk voor carnaval, maar ook voor een themafeest. Een Minion kostuum valt in vele thema's: Strips en films, maar ook boeven (Minions kiezen altijd de kant van de grootste slechterik) of aliens (niemand weet waar Minions vandaan komen). Bij kinderfeestjes zijn Minions helemaal populair.
Menu :