De leukste kostuums voor carnaval, halloween en feesten

Home » , » Halloween kostuums: Spin

Halloween kostuums: Spin

Spinnen, hele massa's mensen (zowel vrouwen als mannen) zijn er doodsbang voor. Zelfs het kleinste spinnetje kan ze al de stuipen op het lijf jagen.


En wat als er dan ineens een levensgrote spin voor hun neus staat. Bijvoorbeeld jij, in een spinnenpak. Pret verzekerd! Wij kijken hier naar de leukste spinnen-carnavalskostuums.

Spin kostuums voor kinderen en volwassenen

Er zijn spinnen kostuums voor volwassenen en kinderen. Voorzien van zes lekkere harige poten. Ideaal voor Halloween of een ander griezelfeest. Met zo'n eng spinnenkostuum trek je vast en zeker aandacht op zo'n feest. Maar of de vrouwen bij je in de buurt durven te komen valt nog te bezien!

Kijk hier voor de leukste spinnen kostuums

Bang voor spinnen

Waarom zijn zo veel mensen eigenlijk bang voor spinnen? Zelfs van een onschuldig spinnetje of een hooiwagen kunnen mensen al helemaal in paniek raken. En dat terwijl ze heus wel weten dat zo'n spin niets doet.

Volgens evolutionair psychologen zit de angst voor spinnen ons in de genen ingebakken. In het verre verleden waren slangen en spinnen wel erg gevaarlijk voor de mens. Angst voor deze dieren is dus een overlevingsmechanisme.

Dus als je mensen echt bang wilt maken, verkleed je dan als spin met een eng spinnen kostuum.
Menu :