De leukste kostuums voor carnaval, halloween en feesten

Home » » Halloween kostuums: Spook

Halloween kostuums: Spook

Je kunt als spook naar Halloween, carnaval of naar een thema-griezelfeest door een laken te pakken en daar twee ooggaten in te maken, maar je kan het ook wat professioneler aanpakken.


Er zijn namelijk heel mooie spook-kostuums te koop bij winkels met carnavalskleding. Met deze kostuums kom je pas echt eng voor de dag.

De leukste spook kostuums

Kijk voor een overzicht van de mooiste van deze spook-kostuums voor mannen, vrouwen en kinderen in het overzicht met spook-kostuums. Je vind daar ook alle prijzen en details.

Een uitgebreid spook-kostuum voor Halloween, carnaval of griezelfeest bestaat uit een onderjurk met lang gewaad, een kap en eventueel een witte pruik. Leuke accessoires zijn ketenen of (heel simpel) een kaars.

Zwart spook kostuum

Meestal zijn dit soort spook-kostuums wit. Dat is heel traditioneel. Maar zwart kan ook. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de Dementor van Harry Potter, aan gothic spoken of aan een phantoom. Al deze personages zijn ook als carnavalskostuum te koop, kijk maar bij de bovengenoemde spook-kostuums voor Halloween, carnaval of griezelfeest.
Menu :