De leukste kostuums voor carnaval, halloween en feesten

Home » » Halloween kostuums: Heks

Halloween kostuums: Heks

Wie speelt er de engerd in de meeste sprookjes? Juist ja, de heks! Dit maakt een heksenkostuum reuze geschikt voor Halloween of een thematisch griezelfeest. Maar natuurlijk ook voor carnaval en voor een verkleedfeest met sprookjes als thema.


Kortom, een heksenkostuum in de kast komt altijd van pas. Helemaal als het (bij volwassen dames) een beetje een sexy heksenpakje is.

Heksenkostuum voor vrouwen en meisjes

Heksenkostuums heb je namelijk in alle soorten en maten. Voor kinderen, voor volwassenen, eng of sexy, realistisch (voor zover dat bij een heksenkostuum kan) of grappig. Kijk voor een volledig overzicht bij het overzicht van heksenkostuums. Daar vind je meer dan 40 vaak heel mooie heksen-outfits met hun prijs en alle relevante informatie.

Een enge heks of een verleidelijke heks

Het gemiddelde heksenkostuum voor Halloween, carnaval of feest bestaat uit een zwarte jurk en een punthoed. Vaak met wat kant, goudkleurige details of andere versieringen zodat je in je heksenkostuum meer op een gemene maar verleidelijke heks lijkt dan op een oude lelijke toverkol. Want dat is natuurlijk ook weer niet de bedoeling tijdens Halloween of op een ander feest!


Bij dit heksen-kostuum kun je het beste zwarte schoenen dragen. Volwassen heksen kunnen gerust hoge hakken dragen want dat geeft ze alleen nog maar een dominanter uiterlijk. Als accessoire kun je een bezem meenemen (dan is het vervoer ook meteen geregeld) maar ook een appel of een toverstafje.

Kijk in het hier boven genoemde overzicht met leuke heksenkostuums voor de leukste carnavalskostuums om je op Halloween, carnaval of tijdens een ander feest als heks te verkleden.
Menu :