De leukste kostuums voor carnaval, halloween en feesten

Home » » Kikker kostuums voor carnaval of feest

Kikker kostuums voor carnaval of feest

Op zoek naar een leuk kostuum voor carnaval of een verkleedfeest met dieren als thema? Denk dan eens aan een kikker kostuum. Er zijn leuke kikker carnavalskostuums te koop.


Er is veel keuze uit kikker kostuums voor carnaval. Je hebt ze voor kinderen en voor volwassenen, van heel eenvoudig tot professionele mascotte kostuums.

Kijk voor een compleet overzicht van alle leuke betaalbare kikker kostuums voor carnaval of ander feest in het overzicht aanbiedingen van kikkerkostuums.

De meeste van deze kikker carnavalskostuums zijn van pluche. De meest professionele van deze kostuums beschikken over een apart groot kikkerhoofd. Ook de meest beroemde kikker, Kermit, is natuurlijk als carnavalskostuum te koop. Kermit de Kikker is wereldberoemd dankzij de Muppet Show en Sesamstraat.

Met bovenstaande kostuums ga je verkleed als kikker naar het carnaval. Maar je kunt ook in gezelschap van een kikker naar het verkleedfeest gaan. Met het "Gedragen door een Kikker kostuum" wordt je tijdens het hele carnaval door een kikker rondgedragen.


Menu :