De leukste kostuums voor carnaval, halloween en feesten

Home » » Als Roy Donders naar carnaval

Als Roy Donders naar carnaval

Als Roy Donders naar carnaval of naar een thema verkleedfeest? Geen probleem, iedereen kan zicht met wat accessoires omtoveren tot de Stylist van het Zuiden.


Een fout huispak, een pruik met donkere krullen, een worstenbroodje in je hand, en je bent Roy Donders!

Deze accessoires (zonder het worstenbroodje) zijn te koop bij de beste online carnavalswinkels. En natuurlijk kun je een huispak ook kopen bij een goede kledingwinkel of bij Roy Donders zelf. Dan heb je er na Carnaval ook nog wat aan.

Roy Donders is een kapper/stylist waar tot 2013 nog bijna niemand van gehoord had. Dat veranderde toen RTL 5 eind dat jaar met de real-life soap Roy Donders: Stylist van het Zuiden op de proppen kwam. Het programma scoorde hoge kijkcijfers en Roy Donders werd wereldberoemd van Texel tot Vaals.

Voor die tijd was Roy Donders alleen bekend in de volksbuurten en woonwagenkampen in het zuiden van het land, waar hij als kapper en stylist werkte. Een eerdere carriere als volkszanger was geen succes al werd hij via een optreden bij Life & Cooking wel bekend bij de programmamakers van RTL, iets dat hem uiteindelijk zijn doorbraak opleverde.

Roy Donders maakte van zijn real life soap gebruik door een eigen huispakkenlijn te lanceren. Deze huispakken werden een groot succes en  wie aan huispakken denkt, die denkt nu aan Roy Donders. Daarom moet je eigenlijk wel in huispak gekleed gaan als je met Carnaval een echte Roy Donders wilt neerzetten.
Menu :