De leukste kostuums voor carnaval, halloween en feesten

Home » » Als neger naar carnaval. Discriminatie?

Als neger naar carnaval. Discriminatie?

Beroepsprotesteerder Quinsy Gario (bekend van de zwarte pieten "discussie")  heeft nu de strijd aangebonden met carnaval. Dit nadat hij ontdekt heeft dat er op internet een bosneger carnavalskostuum wordt aangeboden.

Waar Gario vooral over valt is het gebruik van het woord bosneger in de url van het betreffende product. In de titel wordt gesproken over Afrikaanse outfit.

De leverancier heeft van schrik het kostuum uit het assortiment gehaald. Het carnavalskostuum staat is uitverkocht, terwijl in de url het woord bosneger is vervangen door Zulu.

Betekent dit dat we dit jaar niet als neger, eeeh donker gekleurde medemens, naar carnaval kunnen? Nee, kijk maar bij de aanbiedingen van Afrika caranavalskostuums van diverse belangrijke online aanbieders van carnavalskostuums.

Het bewuste "bosneger kostuum"

Er zijn voldoende kostuums om dit jaar als Quinsy Gario, eeeeh neger, eeeh donker gekleurde medemens aan carnaval deel te nemen. Kijk maar bij bovenstaande aanbiedingen voor een geschikt kostuum. En voor wie niet als neger verkleed naar carnaval wil, er is ook een kostuum voor een blanke imperialist te koop.
Menu :