De leukste kostuums voor carnaval, halloween en feesten

Home » » Verkleed als The Mask naar carnaval of feest

Verkleed als The Mask naar carnaval of feest

Ken je het filmfiguur The Mask nog? Jim Carrey speelde hem in de eerste (en beste) versie van deze legendarische speelfilm.


The Mask een geweldig character voor carnaval of een vrolijk feest. Als The Mask kun je je geweldig misdragen zonder dat iemand het erg vindt.

Want iedereen lacht om The Mask. Trek een The Mask carnavalskostuum aan, schmink je gezicht groen, en je kunt je gedurende het hele feest of carnaval als een malloot gedragen.

Het The Mask carnavalskostuum voor volwassenen is The Mask kostuum voor volwassenen is een compleet kostuum dat bestaat uit een geel jasje met het shirt eraan vast, een broek, een das en de bijbehorende hoed.


Over The Mask

Weet wie je bent als je als The Mask naar een feest of naar carnaval gaat. The Mask is bekend als een komische speelfilm maar deze is gebaseerd op een serie strips van Dark Horse Comics. In de film speelt Jim Carrey de hoofdrol. De vrouw die hij mag kussen is Cameron Diaz die met deze film doorbrak.

Jim Carry speelt de saaie en sullige bankmedewerker Stanley Ipkiss die een maket vindt. Als hij dit masker vindt veranderd hij in een soort cartoonfiguur die zich als een dwaas gedraagt.

En als dwaas kun je je met een The Mask carnavalskostuum ook gedragen op een verkleedfeest of met carnaval.

Menu :