De leukste kostuums voor carnaval, halloween en feesten

Home » » Muppets kostuums voor carnaval

Muppets kostuums voor carnaval

Kruip dit jaar met carnaval in de huis van Kermit, Fozzie, Animal of een andere Muppet. Er zijn heel leuke Muppet carnavalskostuums te koop.


Deze Muppets carnavalskostuums zijn heel leuk tijdens carnaval, maar ook voor op een themafeest. Bijvoorbeeld met als thema film of dieren.

En er zijn niet alleen Muppet carnavalskostuums te koop, maar ook maskers van het bekende mopper-duo Statler en Waldorf. Kijk maar bij de aanbiedingen van Muppet kostuums.

Het Kermit carnavalskostuum is een compleet pak inclusief een Kermit hoofd waarbij je gezicht vrij blijft dankzij Kermie's grote kikkerbek. Wel zo handig nij het drinken van een biertje of het kussen van een Miss Piggy. Ook bij het kostuum van Fozzy Bear blijft je gezicht vrij.

Over de Muppets

Muppets is een samenvoeging van de Engelse woorden marionette en puppets. Beide benamingen worden voor beweegbare poppen gebruikt. Jim Henson is de geestelijke vader van de Muppets, maar de poppen zelf werden door de poppenmaker Don Sahlin gemaakt.

De eerste Muppets werden in 1955 gebruikt voor de televisieserie Sam and Friends. In 1969 maakte ze opnieuw hun opwachting in Sesame Street (Sesamstraat) en in 1976 kregen ze hun eigen Muppet Show.
Menu :