De leukste kostuums voor carnaval, halloween en feesten

Home » » Mr Bean kostuum en masker voor carnaval

Mr Bean kostuum en masker voor carnaval

Verkleed gaan als Mr Bean is altijd. Op feesten en met carnaval kun je je als Mr Bean naar hartenlust sociaal onaangepast gedragen. Je bent immers Mr Bean!Met het bijbehorende Rowan Atkinson masker kun je het helemaal compleet maken.

Een colbert, een beertje en een Mr.Bean masker

Het Mr Bean kostuum bestaat uit een colbert, het bekende Mr Bean beertje (Teddy) en een broek. Het masker is van rubber gemaakt met een halve pruik, het is een echte kaikatuur om te zien.

Kijk hier voor de aanbiedingen van Mr Bean carnavalskostuums bij de diverse online winkels met carnavalskleding.

Over Mr Bean

Mr Bean is een character van de Britse komiek Rowan Atkinson. Hij werd bekend door de korte filmpjes die tussen 1990 en 1996 gemaakt werden. In 1997 maakte Mr Bean zijn speelfilmdebuut met de film Bean: The Ultimate Disaster Movie die geheel in Amerika speelt. Het duurde 10 jaar voor er een tweede speelfilm uitkwam (Mr Beans Holiday). Rowan Atkinson speelt namelijk sinds 1997 geen Mr Bean meer, al waren er uitzonderingen voor de tweede Bean film en voor een optreden op de opening van de Olympische Spelen in Londen 2012.Tussen 2002 en 2003 werd er ook een tekenfilmserie over Mr Bean gemaakt. Deze is - evenals de originele serie - nog vaak op TV te zien.

Gelukkig treffen we Mr Bean nog vaak aan op feestjes en met carnaval. Dit dankzij het Mr Bean carnavalskostuum.
Menu :