De leukste kostuums voor carnaval, halloween en feesten

Home » » Little Britain kostuums voor carnaval of feest

Little Britain kostuums voor carnaval of feest

Little Britain is nog altijd een populaire komische televisieserie. DVD's van Little Britain vinden gretig aftrek en ze zijn ook nog steeds te zien op televisie.


Van populaire Little Britain characters als Andy, Bubbles en Vicky bestaan leuke carnavalskostuums.

Het kostuum voor carnaval van Little Britain's Bubbles heeft een (hoe kan het ook anders) fat suit als basis. Andy en Vicky moeten het doen met alleen een buikvuller. Voor het geval je deze al niet van jezelf hebt.

Kijk hier voor de Little Britain kostuums voor carnaval

Over Little Britain

Little Britain is bekend als televisieserie maar de reeks begon in 2001 als radioshow bij de BCC. Pas twee jaar later was Little Britain voor het eerst op televisie te zien.

Little Britain heeft het vooral voorzien op minderhden als dikke mensen, gehandicapten, ouderen, jongeren en homo's. Op het eerste gezicht lijkt Little Britain uit platte humor te bestaan, maar wie de serie beter bekijkt ziet dat de sketches vaak heel slim opgebouwd zijn en kritiek op de samenleving geven.

Dus wil je je politiek correct heel politiek incorrect gedragen met carnaval of tijdens een feest? Trek dan een Little Britain carnavalskostuum aan!
Menu :