De leukste kostuums voor carnaval, halloween en feesten

Home » » Kiss kostuums voor feest of carnaval

Kiss kostuums voor feest of carnaval

De rockband Kiss is nog steeds één van de meest aansprekende bands. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de extravagante kostuums en make-up van de bandleden.


Dankzij deze kostuums en make-up is Kiss ook erg gewild op feesten zoals seventies-parties en carnaval. Kiss kostuums kom je daar veelvuldig tegen.Alle Kiss kostuums zijn als carnavalskostuums te koop. Ondermeer het vleermuis kostuum van Gene Simmons, het catman kostuum van Peter Criss, het spaceman kostuum van Ace Frehley en het starchild kostuum Paul Stanley zijn als carnavalskostuum te koop. Nog even schminken en je bent niet van een echt Kiss bandlid te onderscheiden. Hier vind je deze Kiss kostuums.

Over Kiss

Kiss werd januari 1973 opgericht door Gene Simmons en Paul Stanley. Ace Frehley en Peter Criss waren de twee andere bandleden van de originele bezetting. De band maakte naam door hun extravagante kostuums en make-up. Ook waren de optredens spectaculair met veel rook en vuur. Dat paste uitstekend bij de muziek die bombastisch en spectaculair was.

Laat Kiss herleven op een feest of met carnaval, met één van de Kiss carnavalskostuums.
Menu :