De leukste kostuums voor carnaval, halloween en feesten

Home » , » Kabouter Plop kostuum voor carnaval

Kabouter Plop kostuum voor carnaval

Ploperdeplop, ga jij dit jaar naar carnaval als Kabouter Plop? Het echte Kabouter Plop kostuum is te koop als carnavalskostuum, inclusief de beroemde plopmuts.


Het is een compleet kostuum met alles er op en er aan. Zelfs  een hoepel die er voor zorgt dat Kabouter Plop een echte dikke kabouterbuik krijgt.

Het Kabouter Plop kostuum is bedoeld voor kinderen. Het kostuum beschikt over alle benodigde accessoires zoals de plopmuts, een bril, een baard en stoffen laarzen die je over je gewone schoenen kunt dragen.

Wil je weten wat het Kabouter Plop carnavalskostuum kost? Kijk dan bij de aanbiedingen van Kabouter Plop kostuums. Voor beschikbaarheid en de prijs bij de beste en belangrijkste online winkels met carnavalskleding.


Over Kabouter Plop

Kabouter Plop is een bekende kinderserie waarin de hoofdrol wordt gespeeld door de Vlaamse acteur Walter De Donder, die tevens bekend is als Burgemeester in de serie Samson & Gert.

De eerste aflevering van Kabouter Plop werd in augustus 1997 uitgezonden. Er zijn 275 afleveringen opgenomen. Momenteel worden ze niet meer gemaakt, maar er verschijnt wel regelmatig een nieuwe Kabouter Plop speelfilm.

Ook is Kabouter Plop bekend om zijn liedjes, en dan vooral De Kabouterdans (64 weken lang in de Nederlandse Top 100). Deze wordt veel gedraaid op feesten en met carnaval.
Menu :