De leukste kostuums voor carnaval, halloween en feesten

Home » » Als Elmo naar carnaval (en versier vrouwen)

Als Elmo naar carnaval (en versier vrouwen)

Weet je hoe je met carnaval vrouwen versiert? Ga verkleed als Elmo. Van deze knuffel-muppet gaat iedere vrouw voor de bijl.


Van Elmo zijn dan ook leuke Elmo carnavalskostuums te koop. Inderdaad ja, voor volwassenen!

Elmo uit Sesamstraat doet alle damesharten smelten. Trek een Elmo kostuum aan en je trekt alle vrouwelijke aandacht naar je toe. Als een vrouw Elmo ziet wil ze hem knuffelen!


Over Elmo

Elmo woont al sinds begin jaren 70 in Sesamstraat (Sesame Street). In het begin kwam hij maar af en toe in de serie voor, maar tegenwoordig is Elmo één van de belangrijkste en bekendste bewoners van Sesamstraat. Elmo is een rood harig knuffeldiertje. Het is niet duidelijk wat voor soort dier hij moet voorstellen.

In Amerika heeft Elmo naast zijn optredens in Sesame Street zijn eigen serie, Elmo's World. In de Nederlandse Sesamstraat worden fragmenten uit die show uitgezonden in de rubriek Elmo's wereld.

Met feesten en tijdens het carnaval maakt Elmo ook vaak zijn opwachting dankzij het Elmo carnavalskostuum. Elmo is dan net zo populair als in Sesamstraat maar gaat daar dikwijls minder braaf mee om tijdens carnaval.

Menu :