De leukste kostuums voor carnaval, halloween en feesten

Home » » Koningsdag kostuums en oranje accessoires

Koningsdag kostuums en oranje accessoires

Speciaal voor Koningsdag en het WK Voetbal hebben veel carnavalswinkels volop oranje kostuums en andere geschikte verkleedkleding en accessoires op voorraad genomen.


Hier een aantal tips voor leuke verkleedkleding en kostuums voor Koningsdag.


Oranje kostuums
Meest voor de hand liggende kleding voor Koningsdag is natuurlijk oranje kleding. De meeste mensen hebben van afgelopen Koninginnedagen of EK's en WK's wel oranje kleding in de kast liggen. Daarnaast zijn er echter ook veel leuke oranje kostuums te koop. Al dan niet voor deze gelegenheid ontworpen.


Oranje Second Skin Morphsuits
Maar wat te denken van oranje Second Skin kostuums. Deze Second Skin kostuums (ook wel Morphsuits genoemd) draag je als een tweede huid. Bij een Morpsuits zijn geen details meer zichtbaar wat je een heel opmerkelijke uitstraling geeft. Morphsuits zijn helemaal in, je zal de Oranje Morphsuits vaker zien op Koningsdag en het WK Voetbal.


Koningkostuums en Koninginnekostuums
Je kan het ook over een heel andere boeg gooien en op Koningsdag verkleed gaan als Prins Pils / Koning Bier zelf. De carnavalswinkels leveren mooie kostuums waarin je verkleed gaat als koning of koningin.Kortom voor Koningsdag is er volop leuke verkleedkleding te koop. Kijk maar bij de Beste Online Kostuumwinkels voor wat er allemaal verkrijgbaar is.


Menu :