De leukste kostuums voor carnaval, halloween en feesten

Home » » Spongebob carnaval kostuums

Spongebob carnaval kostuums

Weinig moderne tekenfilmfiguurtjes zijn zo populair als Spongebob Squarepants. Er zijn dan ook leuke carnaval kostuums van Spongebob voor zowel kinderen als volwassenen.Stuiter rond op carnaval of een ander feest verkleed als deze hyperactieve ADHD spons. Ook van zijn vriend Patrick is er een leuk carnaval kostuum te koop.

Spongebob Squarepants is zo'n mannetje dat alles kan maken. Heel handig op carnaval dus trek maar snel zo'n Spongebob carnaval kostuum aan. Kijk hier voor de aanbiedingen.

Spongebob kostuums voor volwassenen

Er zijn Spongebob kostuums voor volwassenen en kinderen. Bij het Spongebob pak voor volwassenen verdwijn je helemaal in het rechthoekige kostuum. Alleen je benen steken er onder uit. Dat is geen probleem, want Spongebob heeft dunne beentje. Via een vizier tussen de ogen kun je naar buiten kijken. Een biertje drinken gaat helaas wel wat lastig bij dit carnavalskostuum.

Spongebob kostuums voor kinderen

Kinderen hebben daar geen last van. Niet alleen omdat ze geen bier drinken, maar ook omdat bij het Spongebob carnaval kostuum voor kinderen het hoofd er bovenuit steekt. Dit is ook een voordeel omdat de meeste kinderen het niet fijn vinden als hun hoofd afgedekt is met een kap of masker. Bij dit Spongebob kostuum is dat niet het geval. Het Spongebob carnaval kostuum voor kinderen is er in de maten 130 cm (voor kinderen van 6 tot 8 jaar) en 150 cm (voor kinderen tot 12 jaar).

Patrick carnaval kostuum

Ook van Spongebobs vriend Patrick is een carnavalskostuum beschikbaar. Patrick is een lekkere onnozele gast, dus pret is verzekerd op een gekostumeerd feest.
Menu :