De leukste kostuums voor carnaval, halloween en feesten

Home » » Omkeerbare carnavalsjurken. Twee in één

Omkeerbare carnavalsjurken. Twee in één

Je loopt op carnaval rond als engeltje, en nadat je naar het toilet bent gegaan duik je ineens weer op als duivelin. Hoe is dat mogelijk?


Het kan dankzij een leuke serie van omkeerbare carnavalsjurken. Als je deze jurkjes binnenstebuiten keert heb je ineens een heel ander kostuum.

Duivel en engel, goede heks en slechte heks, politieagente en boevin, dagzuster en nachtzuster,... het is al een hele serie leuke omkeerbare carnavalsjurken die steeds verder wordt uitgebreid met leuke sexy jurkjes. Leuk voor carnaval of een besloten feestje thuis.

Deze omkeerbare carnavalsjurken worden compleet geleverd. Soms zit er zelfs een dubbele set bijbehorende accessoires bij. Het omkeerbare duivel/engel kostuum wordt bijvoorbeeld geleverd met twee paar handschoenen (wit en rood), een afneembare duivelsstaart, duivelshoorntjes, engelvleugeltjes, en meer om je kostuum comleet te maken. Bij de omkeerbare heksenjurk ontvang je twee paar pofmouwen in het zwart en in het rood. De hoeden zijn evenals de jurkjes omkeerbaar.

Kijk hier voor aanbiedingen van omkeerbare carnavalsjurken
Menu :