De leukste kostuums voor carnaval, halloween en feesten

Home » » Kuikentje Piep carnaval kostuums

Kuikentje Piep carnaval kostuums

Kuikentje Piep is de carnavalshit van 2013 (spreek het woord naar eigen keuze uit als carnavals-hit of carnaval-shit). Dat schreeuwt natuurlijk om een Kuikentje Piep carnaval kostuum.


Kuikentje Piep carnaval kostuums zijn er in vele varianten te koop. Je kunt verkleed als kuiken naar het carnaval, maar ook als één van de andere dieren uit de carnavalshit. Alleen de tractor die het hele spul aan het eind omver rijdt moet je zelf regelen.

Het kuiken, de kip, de haan, de kalkoen, de kat, de tamme duif, de geit, de hond, het lammetje, de koe, de stier, je kunt ze allemaal als carnavalskostuum kopen, voor weinig geld, kijk maar bij de aanbiedingen van carnavalskostuums dieren. Met name bij de kippen staan mooie kostuums die zich heel goed lenen om verkleed als Kuikentje Piep naar carnaval te gaan.

Over Kuikentje Piep

Kuikentje Piep mag hier dan een hit met carnaval zijn, het lied is een vertaling van een Italiaanse zomerhit. In de zomer van 2012 stond Pulcino Pio nummer één in Italië. Deze Italiaanse hit was op zijn beurt weer gebaseerd op een Italiaans kinderliedje.

Kuikentje Piep is inmiddels in zo'n 20 talen vertaald. Kijk maar eens op YouTube, je komt versies uit de meest uiteenlopende landen tegen. De Nederlandse versie wordt ingezongen door Nathalie Aarts, een in Italië wonende Nederlandse zangeres.


Kuikentje Piep carnavalskostuums

Dit jaar verwachten we heel veel kuikentjes en kippen op carnaval. Maar ook van de andere dieren uit Kuikentje Piep zijn carnaval kostuums te koop. Leuk om zo met een groep verkleed naar carnaval te gaan!
Menu :