De leukste kostuums voor carnaval, halloween en feesten

Home » » Bananen kostuums voor carnaval

Bananen kostuums voor carnaval

Bananen kostuums zie je ieder jaar weer volop op carnaval. Niet vreemd, want bananen zijn vrolijk fruit. Tropisch, een beetje dubbelzinnig en laten we eerlijk zijn, die kromme is een maffe vrucht om te zien.


Daarom kijken we dit keer naar de leukste bananen kostuums voor carnaval. Maar natuurlijk kun je deze carnavalskostuums ook gebruiken voor andere verkleedfeesten zoals een vrijgezellendag.

Ook ander fruit komen wel veelvuldig bij carnaval kostuums tegen zoals de aarbei (ook zo'n rare vrucht) en de (toffe) peer, maar bananenkostuums voeren toch de boventoon op carnaval als het op fruit aankomt.

Kijk hier voor aanbiedingen van bananenkostuums en andere fruit kostuums

Bananen carnaval kostuums kom je in tal van versies tegen. Voor volwassenen en voor kinderen, van goedkoop en simpel tot heel uitgebreide en verzorgde carnavalskostuums.


Neem bijvoorbeeld het Bananen in Pyjama kostuum. Bij dit carnaval kostuum hoeft de banaan tenminste niet in zijn naakte gele schilletje te lopen maar draagt hij keurig een pyjama. Ook bijzonder is de actieheld Bananaman. Het carnavalskostuum voor deze superheld is er in maten voor zowel kinderen als volwassenen.
Menu :