De leukste kostuums voor carnaval, halloween en feesten

Home » » Nepsnorren, nepbaarden en pruiken

Nepsnorren, nepbaarden en pruiken

Snorren, baarden, en zelfs borsthaar, wenkbrauwen en bakkebaarden, het is allemaal te koop in de carnavalswinkels.


Met deze nepsnorren, nepbaarden, pruiken en andere harige accessoires maak je je carnavalskostuum helemaal af.

Bij een retro jaren 70 kostuum hoort natuurlijk een echte seventies pruik, en voor onder een wijd openvallend macho kostuum kun je 'echt' borsthaar kopen. En speciaal voor de New Kids kostuums zijn hele foute aso pruiken verkrijgbaar.

Kijk hier voor de aanbiedingen


Pruiken

Amy Winehouse mag dan niet meer onder ons zijn, dat geldt niet voor haar kapsel. De exentrieke Amy Winehouse pruiken zijn nog volop te koop. Dat geldt ook voor afropruiken in alle kleuren en voor verleidelijke blonde pruiken (die niet alleen bij feesten maar ook in de slaapkamer erg populair zijn).

Maar eigenlijk zijn er voor ieder kostuum wel bijpassende pruiken te vinden. Wat dacht je van een viking-pruik? Een smurfenpruik? Een pruik met matje? Een Jezuspruik? En natuurlijk de clownspruik? Ze ziijn allemaal (en veel meer) te koop.

Nepsnorren

Dat zelfde geldt voor de nepsnorren. Pornosnorren, Charlie chaplin snorren, politiesnorren,... je kan het zo gek niet bedenken. En ook de hele wereld komt voorbij: Chinese snorren, Franse snorren, Engelse snorren, Mexicaanse snorren, enz.


Nepbaarden

Op baardengebied zien we baarden in alle kleuren en formaten langskomen. Keuze aan nepbaarden in overvloed. Speciale nepbaarden zijn de kabouterbaarden, Sinterklaasbaarden, Kerstmanbaarden, vikingbaarden, piratenbaarden en tovenaarsbaarden.


Meer vals haar

En zo zijn er nog meer harige kostuums om je kostuum mee te vervolmaken. Bijvoorbeeld bakkebaarden, nepwimpers, kunst-wenkbrouwen en het eerder genoemde borsthaar.

Kijk vooral eens bij de eerder genoemde aanbiedingen wat er allemaal op dit gebied te koop is.
Menu :