De leukste kostuums voor carnaval, halloween en feesten

Home » » Kostuums voor kerstman en kerstvrouw

Kostuums voor kerstman en kerstvrouw

Wil je dit jaar als kerstman aan de kerstdis zitten? Of heb je plannen om verkleed als Santa Claus door het winkelcentrum te howhowhow'en? Geen probleem, voor weinig geld koop je een professioneel kerstman kostuum.


Ook voor kerstvrouwen zijn er mooie kostuums te koop, en ook kinderen kunnen zich als kerstman verkleden. Hier kijken we wat er allemaal op dit gebied te koop is en wat het kost.

Kerstman kostuums

Voor nog geen 40 euro heb je al een compleet kerstman kostuum van pluche materiaal. Je krijgt dan een professioneel pak bestaande uit een jas, broek en muts. Er is zelfs al een complete kerstman outfit te koop voor 13 euro bestaande uit een jasje/vest, broek, koord en een baard. Dit kerstman kostuum is gemaakt van katoen en voldoet prima voor een besloten feestje.

Kijk hier voor de kostuums voor kerstmannen en kerstvrouwen

Kerstvrouw kostuums

Ook voor wat betreft de kostuums voor kerstvrouwen beginnen de prijzen al onder de 20 euro, maar er zijn ook duurdere kerst outfits voor vrouwen te koop. De keuze aan kerstvrouw kostuums is verbazend groot en het aanbod varieert van eenvoudige jurkjes tot uitgebreide kerstkostuums voor kerstvrouwen.

Kerstkostuums kinderen

Ook voor kinderen zijn er leuke kerstman kostuums en kerstvrouw kostuums te koop voor hele redelijke prijzen onder de twintig euro. Leuke prijzen voor een verkleedpartij met met kerst.

Kerstman accessoires

Maar natuurlijk hoef je niet te kiezen voor een compleet kostuum. Er zijn voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes ook veel leuke kerstaccessoires te koop. VariĆ«rend van baarden, mutsen en diademen tot bellen en veel meer. Ook leuk om je kerstman outfit mee uit te breiden. Kijk in het bovengenoemde overzicht van kerstman en kerstvrouw kostuums voor alles wat er te koop is.
Menu :