De leukste kostuums voor carnaval, halloween en feesten

Home » » De mooiste oranje pruiken

De mooiste oranje pruiken

Bij Koninginnedag en bij een voetbalwedstrijd van het Nederlands elftal hoort een passende outfit. En zo'n outfit maak je compleet met een bijpassende oranje pruik.


Aan oranje pruiken is tegenwoordig heel wat te koop. VariĆ«rend van een simpele goedkope oranje pruik tot hele modieuze pruiken voor een oranjefeest.


Kijk hier voor de leukste oranje pruiken

Het is grappig om te zien hoeveel pruiken er wel niet zijn. Naast de recht-toe-recht-aan oranje pruik met lang haar is er bijvoorbeeld een heel modieuze pruik met kort oranje haar met pony. Of kies voor een oranje damespruik met een blobline. Deze oranje pruiken zijn heel geschikt voor vrouwen die er ook als ze in het oranje verkleed gaan elegant en verleidelijk uit willen zien.

Van een heel andere orde zijn de hanekam pruik, de oranje pruik met kleurspelden en de oranje pruik met twee vlechten. Ook voor een oranje krullenbol zijn er leuke en mooie pruiken te koop.

Met zo'n pruik maak je je outfit compleet. Of je nu Koninginnedag viert of een wedstrijd van het Nederlands elftal gaat kijken.

Kijk hier voor nog veel meer oranje producten
Menu :