De leukste kostuums voor carnaval, halloween en feesten

Home » , , » Naar feest of carnaval verkleed als Village People

Naar feest of carnaval verkleed als Village People

De Village People carnavalskostuums kun je aan naar tal van gelegenheden. Naar carnaval, een gay party, een disco-feest, een 'fout feest', noem maar op.


Je kunt als groep verkleed gaan als de Village People, maar het zijn ook leuke kostuums om individueel te dragen.

Je kent ze vast wel. De net even te macho motorrijder, de wilde indiaan en zijn maat de cowboy, de foute bouwvakker, de stoere Amerikaanse motoragent en wat sullige matroos die langzaam transformeerde naar een soldaat.


De Village people zijn echte camp uit het disco tijdperk, mega-fout en super-gay. Dat maakt de Village People kostuums een topper op iedere discoparty, themafeest en andere verkleedfeesten.

Wie waren The Village People?

De Village People werden in 1977 als groep geformeerd, en vernoemd naar de New Yorkse homo-uitgaansbuurt Greenwich Village. De link met de gay-scene was de Amerikaanse marine echter niet helemaal duidelijk, want deze boden aan voor heel veel geld (en materieel) de videoclip voor In The Navy te sponsoren. Onder politieke druk werd hiervan afgezien maar dit leverde zoveel publiciteit op dat de naam van The Village People was gevestigd en In The Navy een enorm succes werd.

Hoewel het eigenlijke disco-tijdperk voorbij was had The Village People met onvervalste discostampers als YMCA, Macho Man en Go West enorme hits. De superfoute en overdreven macho muziek en act is vooral in de gay-scene zeer populair.

Village People kostuums

Als feestmuziek doen de hits van The Village People het ook nog erg goed, en ze zijn daarom graag geziene gasten op ieder (verkleed)feest. van ieder lid van de Village People, bouwvakker, soldaat, Indiaan, politieman, motorrijder en cowboy zijn mooie kostuums voor feesten en carnaval te koop.

Kijk bij de aanbiedingen voor meer informatie.
Menu :