De leukste kostuums voor carnaval, halloween en feesten

Home » » Ridder kostuums voor carnaval en feesten

Ridder kostuums voor carnaval en feesten

Als je verkleed als ridder naar een thema feest of carnaval wilt kun je kiezen uit heel veel mooie kostuums. Zowel voor grote volwassen ridders als kleine schildknapen zijn er prachtige ridderkostuums te koop.


Wij kijken hier naar mooie ridder kostuums voor carnaval en andere verkleedfeesten, en naar de leukste accessoires om daarbij te dragen.

Meer dan 250 ridder kostuums

Voor zowel volwassenen als kinderen zijn er prachtige ridderkostuums te koop. Kijk maar eens bij het overzicht van mooiste ridderkostuums.


Waaruit bestaat zo'n ridderkostuum nou eigenlijk? Daarin zit veel verschil. Een broek natuurlijk, maar daarboven wil het nog al eens verschillen. Vaak een jas, maar het mooist is natuurlijk een harnas of maliƫnkolder met daaroverheen een tuniek, en een riem om het af te maken. Een helm hoort natuurlijk ook met daaronder een kap die ook nek en hals beschermt.

Een zwaard en schild maken het af, en met een cape ziet het geheel er natuurlijk helemaal prachtig uit.

In het bovenstaande overzicht vind je complete ridderkostuums voor carnaval of een feest, maar ook losse kledingstukken en accessoires om zelf het ridderkostuum samen te stellen.
Menu :