De leukste kostuums voor carnaval, halloween en feesten

Home » » Piraten kostuums voor een echte carnaval piraat

Piraten kostuums voor een echte carnaval piraat


Één van de populairste thema feesten is een piratenfeest. En ook met carnaval zijn piratenkostuums heel erg populair. Niet alleen bij kinderen, maar ook bij volwassenen. Daarom kijken we hier naar leuke piraten kostuums voor carnaval en thema feesten. En niet alleen naar de carnavalskostuums zelf, maar ook naar leuke bijpassende accessoires.

Kijk maar eens in het overzicht van leukste piraten kostuums en accessoires wat er allemaal op zeerover gebied te koop is. Ten eerste vind je daar mooie piraten kostuums voor kinderen, mannen en vrouwen, waaronder luxe piratenpakken met alles er op en er aan. Heel uitgebreide piraten kostuums en uniformen maar ook piraten jurkjes voor vrouwen en meisjes.

Veel accessoires ook. Heel veel hoeden en bandana's, maar ook een piraten ketting, een sabel, oorbellen, een papegaai (!), een klassiek piraten pistool, laarshoezen, polsbandjes, snorren, baarden en een heuse piratenhaak voor aan je arm. En natuurlijk ontbreekt ook de zwarte piratenvlag met doodshoofd niet.

Heel speciaal zijn de carnavalsmaskers met enge piratenkoppen. Hiermee maak je van je piraten kostuum helemaal een angstaanjagende piraten outfit. Al deze accessoires zijn te vinden in het eerder genoemde overzicht van piraten carnavalskostuum en accessoires.
Menu :