De leukste kostuums voor carnaval, halloween en feesten

Home » » Naar carnaval of feest in een Flintstones kostuum

Naar carnaval of feest in een Flintstones kostuum

Fred Flintstone, Wilma Flintstone, Barney Rubble, Betty Rubble, wie kent ze niet. En jij kunt ze zijn, met carnaval, of met een thema feest. Want van alle vier zijn leuke carnavalskostuums te koop.


De Flintstones en hun buren, de Rubbles, stammen al uit de jaren 60, maar ze zijn nog steeds heel populair. ideale kostuums dus voor carnaval of als je naar een themafeest gaat met beroemdheden of de prehistorie als onderwerp.

Kijk hier voor aanbiedingen van Flintstones kostuums

Luxe in de prehistorie

Het leuke aan The Flintstones is dat ze dan wel in de prehistorie leven, maar over alle moderne gemakken beschikken die ze in de jaren 60 ook hadden, zoals auto's, platenspelers, bowlingbanen en televisies. Alleen wordt alles door mensen of (prehistorische) dieren aangedreven. Motor en elektriciteit waren immers in de tijd van The Flintstones nog lang niet uitgevonden.


Fred Flintstone kostuum

Fred Flintstone is de hoofdpersoon van de televisieserie uit de jaren 60. Natuurlijk is er van deze peetvader van de Flintstones een Fred Flintstone kostuum te koop. Deze bestaat uit een jas van pluche, een pruik, schoen covers en polsbanden. Het kostuum is in twee maten te koop.

Wilma Flintstone kostuum

Voor dames is er het Wilma Flintstone kostuum bestaande uit jurk, pruik en ketting. Helemaal gelijk aan die van de Wilma Flintstone uit de tekenfilms. Ook het Wilma Flintstone carnavalskostuum is in twee maten beschikbaar.

Betty en Barney Rubble carnavalkostuums

Ook van de Flintstone buren Betty en Barney Rubble zijn leuke kostuums voor feesten en carnaval beschikbaar. En vergeet vooral de opblaasbare Flintstones knots niet. Voor 2,75 euro kun je deze echt niet laten liggen.

Kijk in het eerdergenoemde overzicht voor de leukste Flintstones kostuums tegen de laagste prijzen.
Menu :