De leukste kostuums voor carnaval, halloween en feesten

Home » » Elvis Presley kostuums en kleding

Elvis Presley kostuums en kleding

Van geen enkele beroemdheid zijn zoveel kostuums te krijgen als van Elvis Presley. De overweldigende Elvis kostuums en het opvallende kapsel van Elvis Presley leent zich dan ook heel erg goed voor carnaval of een verkleed-partij op een thema-feest.


De Elvis Presley kostuums zijn heerlijk kitscherig en soms zelfs een beetje overdreven. Hier kijken we naar de leukste Elvis Presley kostuums en accessoires.

Er zijn eenvoudige Elvis Presley pakken uit de beginjaren van The King tot de opvallende glamour kostuums uit zijn laatste levensjaren die hij in Las Vegas sleet. Deze laatste pakken zijn als Elvis Presley kostuums het meest bekend en ook het meest gewild.

Kijk in het overzicht van beste Elvis Presley kostuums om een idee te krijgen wat er allemaal te koop is op dit gebied.

Naast complete kostuums in verschillende prijsklassen van een paar tientjes tot circa 200 euro vind je daar ook mooie Elvis Presley accessoires als zonnebrillen (soms inclusief bakkebaarden) en vele pruiken. Sommige pruiken zijn heel realistisch, zodat je er echt als The King uit gaat zien. Andere zijn helemaal over the top, met bijvoorbeeld enorme bakkebaarden, of wat te zeggen van een roze Elvis Presley pruik?
Menu :