De leukste kostuums voor carnaval, halloween en feesten

Home » » Als monnik, pater, non of bisschop naar carnaval

Als monnik, pater, non of bisschop naar carnaval

Een actueel thema voor carnaval dit jaar is de katholieke kerk. Daarom kun je dit jaar als monnik, bisschop, pater, non, engel of kardinaal naar carnaval gaan.


Voor al deze katholieke geestelijken zijn mooie carnavalskostuums te koop. Natuurlijk kun je de kostuums ook kopen als je het klooster ingaat.

Kijk voor deze kostuums maar eens bij de mooiste geestelijke carnavalskostuums. Er zijn heel mooie kostuums te koop. In het overzicht vind je bijvoorbeeld een mooi bisschoppen kostuum dat je ook kunt gebruiken voor een verkleedpartij als Paus of kardinaal. Ook de nonnen kostuum en een mooi monniken kostuum zijn natuurlijk in het overzicht te vinden.

Een aanrader voor carnaval is de Pater Trappist. Dit zijn namelijk de mannen die zo heerlijk bier kunnen brouwen (en drinken). Het pater kostuum is een echt kloostergewaad met een hoofdkap en een touw als riem.

Nonnen in spe kunnen kiezen voor een heel degelijk realistisch nonnenkostuum of voor een verleidelijk nonnenpakje. Daarmee breng je met carnaval iedere broeder, monnik, bisschop of pater het geestelijke hoofd op hol.

In het overzicht vind je naast de religieuze carnavalskostuums ook leuke bijpassende accessoires zoals engelenvleugels, kruizen en een harpje. Neem dus snel een kijkje als je je met carnaval als monnik, non, engel, bisschop, kardinaal, broeder of pater wilt verkleden.
Menu :