De leukste kostuums voor carnaval, halloween en feesten

Home » , » The Addams Family (Adams Family) kostuums

The Addams Family (Adams Family) kostuums

Gomez, Mortica, Wednesday en natuurlijk Fester. De hoofdpersonen uit de bekende televisieserie The Addams Family (The Adams Family) lopen allemaal met carnaval vrij rond.


Van de griezels van The Addams Family zijn prachtige kostuums beschikbaar. Ideaal voor halloween, carnaval of een griezelig verkleedfeest. Horror kostuums met een dikke knipoog.

.

Gomez Addams kostuum

Gezinshoofd van The Addams Family (vaak onjuist als The Adams family geschreven) is Gomez in zijn kenmerkende gestreepte kostuum met strikje. Voor de sigaar, ook zo kenmerkend voor Gomez Addams, moet je zelf nog zorgen.

Mortica Addams kostuum

De verleidelijke maar o zo gevaarlijk Morticia is de partner van Gomez Addams. Ze draagt een langezwarte jurk met kanten mouwen voorzien van lange kanten slierten. Natuurlijk is al de kleding van Morticia Addams pikwart. Even zwart als haar ziel!

Wednesday Addams kostuum

Wednesday is het resultaat als je de genen van Gomez en Morticia Addams bij elkaar voegt. Voor Wednesday kun je kiezen uit een degelijk zwart kostuum met een hoog gesloten kraag, maar ook voor een sexy Addams Family outfitje.

Uncle Fester kostuum

Het meest opvallende persoon in The Addams Family / The Adams Family is natuurlijk oom Fester. Het Uncle Fester kostuum wordt geleverd met een griezelig masker van hoge kwaliteit. Want Oom Fester op de juiste manier schminken is bijna geen doen.

Kijk voor al deze Addams Family carnavalskostuums bij de eerder genoemde aanbiedingen.
Menu :