De leukste kostuums voor carnaval, halloween en feesten

Home » , » Matrozen kostuums

Matrozen kostuums


Landrotten ahoy! Hoeveel nieuwe feestkostuums er ook bedacht worden, er blijven altijd een paar toppers. Het matrozenkostuum is er zo één. Al tientallen jaren één van de meest populaire soorten verkleedkleding.


Verkleed als matroos

Met carnaval, maar ook met andere verkleedfeesten is het matrozenpakje een succesnummer. Donald Duck droeg het in de jaren 30 al! En tegenwoordig zijn er nog steeds volop leuke matrozenkostuums te koop. Voor mannen en kinderen, maar ook sexy matrozenpakjes voor dames. Kijk maar bij de beste winkels om deze te kopen.

Matrozen accessoires

Hier vind je naast complete matrozenkostuums ook losse accessoires om je als matroos voor een feest te verkleden. Een must voor een matrozen outfit is natuurlijk het bekende marine matrozen hoedje. Een matrozenkraag bij en je bent al helemaal een matroos.

Je kunt ook kiezen voor een volledig matrozenpak, met matrozenshirt (met afwerking aan polsen en kraag), strik, broek en matrozenpet.


Matroos jurkjes voor dames

Voor dames zijn er speciale matrozenjurkjes. Niet zo realistisch als de matrozenkostuums voor de heren, maar wel veel spannender!
Menu :