De leukste kostuums voor carnaval, halloween en feesten

Home » , » Kerstman pak en andere kerst kostuums

Kerstman pak en andere kerst kostuums

Op zoek naar een leuk kerstman pak, voor een man, vrouw of kind? Een zo echt mogelijk kerstmanpak, of een komisch kerstmankostuum voor een feest?


Wij wijzen je hier de weg naar de leukste kerstmannen pakken. Deze kostuums zijn via internet goedkoop te kopen.

Kijk maar eens bij de beste feestwinkels. Als je daar naar de carnavalskostuumwinkel gaat zie je een categorie Kerst/Sinterklaas waar je een groot aantal kerstman-kostuums en kerstman-accessoires ziet voor mannen, vrouwen en kinderen.

Wil je serieus voor kerstman spelen? Dan zie je daar echte kerstmankostuums. Met jas, broek, riem, muts, handschoenen, laarscovers en natuurlijk een baard. Al deze onderdelen van een kerstman pak zijn er ook los te koop, zodat je je eigen kerstman pak kunt samenstellen of aanvullen.

Naast serieuze kerstman kostuums zijn er ook heel grappige kerstman pakken. Kerstmannen met enorme bierbuiken. Heel grappig zijn de opblaasbare kerstmankostuums. De kerstman krijgt een enorme omvang zonder dat je er als drager van het kerstman pak last van hebt.


Ook aan de kerstvrouw wordt gedacht. Deze is vaak wat minder warm aangekleed dan haar bebaarde en bejaarde echtgenoot. Sexy kerstvrouw pakjes waar zelfs Santa het warm van krijgt.

Kijk in de bovengenoemde feestwinkel om al de kerstman kostuums en accessoires te bekijken.
Menu :