De leukste kostuums voor carnaval, halloween en feesten

Home » , » De engste Halloween maskers

De engste Halloween maskers

Bij je enge halloween kostuum hoort natuurlijk wel een afschrikwekkend masker. En treft dat even, via internet zijn er tientallen van die maskers te koop


Enge maskers, creapy maskers, grappige maskers. Maskers van een vampier, doodshoofd, heks of horror clown. Keuze in overvloed!


.

Masker horror clown

Bij ons is de horror-clown favoriet. Of eigenlijk horror-clowns want er zijn diverse halloween maskers van clowns te koop, de één nog enger dan de ander. Ronald McDonald en Clown Bassie zijn er niets bij.


Zombie masker

Een ander toppertje en supereng is het hier boven afgebeelde zombie-masker. Dit soort halloween maskers zijn gemaakt van rubber of latex en passen daardoor perfect en zien er levensecht uit. En in dit geval ook doodeng!

Weerwolf masker

Ook een prachtig halloween masker is de levensechte weerwolf. Harig en levensgevaarlijk. Hiermee jaag je iedereen met Halloween de stuipen op het lijf.Meer enge maskers voor Halloween

En dan zijn er nog de wat minder enge en meer grappige maskers. Maskers van heksen, van zwervers, een masker van de Halloween pompoen.

Kijk zelf maar in het bovenstaande overzicht en griezel van al deze levensechte horror halloween maskers.
Menu :