De leukste kostuums voor carnaval, halloween en feesten

Home » » Verkleed in een Smurfen kostuum

Verkleed in een Smurfen kostuum

Ga verkleed als Smurf naar een feest of carnaval. Smurfen zijn helemaal smurf!  Ga je als sexy Smurfin, als gespierde Potige Smurf of heel dominant als grote smurf? Er zijn veel smurfen kostuums te koop.


Of misschien ga je liever anoniem op in de grote smurfenmassa en kies je voor een kostuum als standaard smurf. Het kan allemaal!

De populariteit van de smurfen heeft geleidt tot een groot aantal verschillende smurfen kostuums.


Verkleed als Smurf

Basis van het standaard smurfenkostuum is een jumpsuit die bestaat uit een witte broek met een blauwe top. Daarmee ben je al meteen een heel eind, maar nog geen echte smurf. Daarom wordt er nog een witte smurfenmuts, blauwe handschoenen en een capuchon meegeleverd. De capuchon zorgt er voor dat je haar niet meer zichtbaar is. Voor blauwe schmink moet je nog wel zelf zorgen.

Verkleed als Smurfin

Voor de feestelijke smurfin is het kostuum Smurfin deluxe een aanrader. Deze bestaat uit een witte jurk met blauw patroon, een blauwe strech top, blauwe kousen en een witte hoed. Een pruik is niet inbegrepen maar kan los worden bijbesteld.

Al deze smurfenkostuums, en meer leuke smurfen kostuums zoals die van Grote Smurf en Potige Smurf, zijn online te koop bij deze aanbevolen winkels.
Menu :