De leukste kostuums voor carnaval, halloween en feesten

Home » » Thema piratenfeest

Thema piratenfeest

Piraten is een zeer populair thema voor een feest. Vooral bij kinderen (en dan met name bij jongens), maar ook bij volwassenen.


Die populariteit heeft als voordeel dat er heel veel kostuums, accessoires en versieringen voor een piratenfeest te koop zijn.

Alles voor een piratenfeest

Een stoer piratenkostuum voor een kind of zijn vader. Of een spannend piratenpakje voor mama, het kan allemaal. De keuze is enorm. Kijk maar bij de beste winkels met feestartikelen. Daar tref je alles aan voor een piratenfeest.

Piratenkostuums, accessoires en versieringen

Niet alleen piratenkostuums, maar ook piratenaccessoires en versiering voor een piratenfeest. Denk bij dat laatste aan een piratenvlag en slingers, maar ook speciaal bedrukte borden en bekers. Tip: Kijk in het bovenstaand overzicht van winkels bij Doos vol Plezier als je een kinderpiratenfeest geeft. Traktatiezakjes, (weggooi)servies, taartdecoratie, een pinata, alles voor een piraten kinderfeest vind je daar

De winkels met carnavalskostuums en feestkleding uit dit overzicht leveren voor weinig geld complete piratenkostuums, maar ook heel veel losse kleding voor een piratenfeest. Een ooglap, een piratenhoed, een sabel, een hoofddoek, je vindt het er allemaal.
Menu :