De leukste kostuums voor carnaval, halloween en feesten

Home » » De leukste grappige verkleedkleding

De leukste grappige verkleedkleding

Ga je naar een verkleedfeest? En wil je daar met het meest opmerkelijke kostuum op de proppen komen? Dan hebben wij hier wat tips voor je.


Via internet zijn de meest maffe en grappigste kostuum te koop. Hier een overzicht.

Wat vind je allemaal voor verkleedkleding in het bovenstaand overzicht? Een korte samenvatting

Hilarisch is ook het duikerskostuum. Vooral de flippers waaroip je loopt maken dit een koddig kostuum. Zelf kun je je anoniem verbergen achter je duikbril.

Dames kunnen als Frau Antje ieder feest afschuimen (al dan niet met een plateautje kaas) en de South Park spelers zijn tegenwoordig ook als verkleedkostuum te koop.

Bier verkleedkleding

Maar je kunt ook als bierfles of bierpul verkleed gaan, al dan niet in combiantie met de bekende bier-helm, bier-bril of de bier-paraplu. De laatste bevat gaten waarin je acht volle bierglazen kunt steken. Deze kun je zo boven je hoofd van de bar naar je vrienden dragen.

Leuk onder je kostuum is ook de kunstmatige bierbuik (voor wie al geen natuurlijk exemplaar heeft). Net echt!

Nerd of worstelaar


Je verkleden als nerd is ook altijd leuk. Al hoeven sommige mensen daarvoor alleen in hun eigen kledingkast te duiken.


In de categorie onhandig om te dragen scoort het pak van sumo worstelaar erg hoog. Al was het maar omdat iedere deur die je passeert ineens wel heel erg smal blijkt.

Wie gekleed gaat in het scheetkussen kostuum kan er met een gerust hart één laten vliegen op een feestavond. Iedereen denkt dat het bij je act hoort.

Spannende kostuums, ga als Twister speelkleed

Een Twister-kostuum behoort ook tot de mogelijkheden. Als pak voor mannen of als jurkje voor vrouwen. Misschien vind je wel iemand die heel leuk is en met jou een potje Twister wil spelem!

En verder kun je nog verkleed als stoplicht (met verkeerspion als hoed), als condoom, als banaan of aardbei, als fles Tequila of als fles Wodka.

Dus zeg nooit dat je niets hebt om aan te trekken!

In het overzicht bovenaan dit artikel vind je al de genoemde kostuums en nog veel meer leuke en originele verkleedkleding.
Menu :