De leukste kostuums voor carnaval, halloween en feesten

Home » » Reizen naar Oktoberfest Munchen

Reizen naar Oktoberfest Munchen

Zaterdag 19 september 2015 begint het Oktoberfest Munchen weer (inderdaad, het klinkt wat onlogisch). Klokslag 12 uur in de middag zal de burgemeester van Munchen de eerste pul bier tappen waarmee het Oktoberfest Munchen (der Münchner Wiesn) officieel geopend. Het Oktoberfeest duurt tot zondag 4 oktober 2015.Het Oktoberfest in Munchen is een ervaring die je meegemaakt moet hebben. Dat kan op verschillende manieren. We kijken hier naar de mogelijkheden van reizen naar het Oktoberfest Munchen.

Naar het Oktoberfeest in Munchen kun je per vliegtuig, bus, trein en natuurlijk per eigen vervoer. Kijk hier voor de beste reizen naar het Oktoberfest Munchen.

Naar het Oktoberfest Munchen per bus

Het Oktoberfest en zelf autorijden gaan natuurlijk niet goed samen. Daarom maken veel mensen gebruik van een busreis naar Munchen. Dit is de goedkoopste manier om in Munchen te komen, zelfs goedkoper dan met een eigen auto. Busreizen naar Munchen zijn er voor enkele dagen (inclusief overnachtingen in een hotel), maar je kunt ook een busreis voor 1 dag boeken. Je kunt dan op de heen en terugreis in de bus slapen. Dit is heel goedkoop want het spaart een hotel uit en je kunt helemaal los op het Oktoberfest.


Naar het Oktoberfest Munchen per vliegtuig

Ook vluchten naar Munchen zijn tegenwoordig niet duur meer, vooral niet als je gebruik maakt van arrangementen en goedkope ticketsites. Kijk maar bij de beste aanbieders van reizen naar Oktoberfest Munchen. Je kunt heel voordelig een hotel en een vlucht kiezen voor de periode dat je het Oktoberfest wilt meemaken.

Naar het Oktoberfest Munchen per auto of trein

En je kunt natuurlijk per eigen vervoer of trein naar Munchen reizen. Boek dan wel eerst en op tijd een hotel via één van de bovengenoemde beste aanbieders, want de hotels in Muchen en omgeving zijn natuurlijk vrij vol tijdens de Oktoberfeesten.
Menu :