De leukste kostuums voor carnaval, halloween en feesten

Home » » Piraten kostuums voor volwassenen

Piraten kostuums voor volwassenen


Bij kleine jongetjes zijn piratenkostuums razend populair als het op verkleden aankomt. Maar wist je dat bij grote mannen het piratenkostuum ook één van de meest populaire kostuums voor carnaval is? Samen met het kostuum van de politieman is het piraten kostuum het meest gewild bij volwassen mannen.

Dat kun je ook zien bij het aanbod aan piratenkostuums voor volwassenen bij de beste Nederlandse carnavalswinkels. Er is veel te kiezen want er zijn heel veel verschillende piraten kostuums voor volwassenen te koop bij deze winkels.

De leukste piraten kostuums

Kijk maar eens bij hun aanbiedingen van piraten kostuums. En let ook eens op het grote aantal piratenkostuums voor dames. Ook bij vrouwen is de zeeschuimende vrijbuitster bijzonder populair. In het overzicht vind je alle piratenkostuums voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Je kunt binnen het overzicht ook alleen de herenkostuums, dameskostuums of kinderkostuums selecteren.

De piraat is een onaangepaste vrijbuiter. Geen wonder dat veel mannen en vrouwen zich met carnaval tot zo'n zeerover aangetrokken voelen. Ook Pirates of the Caribbean, Johnny Depp en Keira Knightley hebben hun steentje bijgedragen aan de populariteit van piraten. Andere bekende piraten zijn Kapitein Haak, Zwartbaard, Roodbaard, Henry Morgan en de minder angstaanjagende Piet Piraat.
Menu :