De leukste kostuums voor carnaval, halloween en feesten

Home » » Catwoman kostuum

Catwoman kostuum


Een dameskostuum dat het met carnaval de laatste jaren erg goed doet is het Catwoman kostuum. Niet zo heel vreemd, want Catwoman is verleidelijk, gevaarlijk en (alleen als ze wil) poeslief. Welke vrouw wil nu geen Catwoman zijn?

We komen dan ook in de carnavalswinkels diverse Catwoman kostuums tegen. Mooie verleidelijke carnavalskostuums voor dames. Van kunstleer en van stof. De basis is (heel toepasselijk) een catsuit. Een kattemasker met oren maakt het af, maar je kunt er ook voor kiezen de kattekop te schminken.

Informatie Catwoman

Catwoman is ontstaan als personage in de stripverhalen en films van DC Comics. Ze is vaak te zien in Batman verhalen als tegenstander van Batman. Ze maakte haar filmdebuut dan ook in de film Batman #1 (1940).  In de eerste strips heette ze nog The Cat. Later kreeg Catwoman ook eigen films en strips.

Catwoman is bijzonder lenig en atletisch. Ze kan acrobatiek en vele vechtsporten. Haar meest bekende outfit is een zwart leren Catwomankostuum. Als wapen gebruikt ze vaak een zweep. In speelfilms werd Catwoman onder andere gespeeld door Julie Newmar, Eartha Kitt, Lee Meriwether, Michelle Pfeiffer, Halle Berry, Camren Bicondova en Anne Hathaway.

Trek een Catwoman kostuum aan en met carnaval of met een ander feest ben jij net als deze actrices Catwoman!
Menu :